Házirend

 

1. A Bevásárlóközpont egésze magánterület, amelyet biztonsági személyzet felügyel. A Bevásárlóközpont egész területén kamerás megfigyelőrendszer működik.

2. A Bevásárlóközpont egész területén, valamint a bejáratoktól számított 5 méteren belül DOHÁNYOZNI TILOS!

3. A Bevásárlóközpont területén kereskedelmi és promóciós tevékenységet folytatni, szórólapot terjeszteni, kérdőíves kikérdezést folytatni illetve rendezvényt szervezni kizárólag az Igazgatóság írásos engedélyével lehet.

4. A Bevásárlóközpont területén a színpadon kiállított fotóinstallációk kivételével az Igazgatóság írásos engedélye nélkül fényképezni TILOS!

5. Hatósági munkakutyák és vakvezető kutyák kivételével a Bevásárlóközpont területére állatot behozni TILOS!

6. A mozgólépcsőkön babakocsival közlekedni TILOS!

7. A Bevásárlóközpontban görkorcsolyával, biciklivel, rollerrel, gördeszkával illetve egyéb játék- vagy sporteszközzel közlekedni, sporteszközöket használni TILOS!

8. A Bevásárlóközpont területére belépni illetőleg ott tartózkodni csak ápolt, tiszta öltözékben szabad. TILOS belépni olyan eszközzel vagy ruházatban, amely alkalmas arra, hogy a Bevásárlóközpontban, annak berendezéseiben vagy más személyek ruházatában, eszközeiben kárt okozzon.

9. A Bevásárlóközpontban közbotrányt okozó, garázda vagy a normális üzletvitelt zavaró, illetőleg a hatályos magyar jogszabályokat, valamint jelen házirendet megsértő személyt a biztonsági személyzet a Bevásárlóközpontból kivezeti, szükség esetén rendőri segítséggel.

10. Fentiek megsértése a Bevásárlóközpont területéről való kitiltást, súlyosabb esetben polgári-, büntető vagy egyéb hatósági eljárás kezdeményezését vonja maga után.

Vértes Center Bevásárlóközpont

Rólunk Üzletek Mozi Események Akciók Vásárlási utalvány