Bemutatkozás

A bevásárlóközpont

„Élj színesen!” – A Vértes Center megújult szlogenjével és vidám, élénk színeivel életet visz a szürke hétköznapokba.

Gyere el Te is Tatabánya legnagyobb bevásárlóközpontjába, és kapcsolódj ki nálunk!

Mozi, vásárlás, szórakozás Tatabánya bevásárlóközpontjában.
Ülj be egy kávéra, válogass a több mint 50 üzlet hatalmas árukínálatából, ebédelj egy jót, válts jegyet a mozi legújabb sikerfilmjére, érezd jól magad programjainkon!

2007 májusában nyílt meg a Vértes Center, Komárom-Esztergom megye legnagyobb kereskedelmi létesítménye, amely hamar a tatabányaiak kedvenc találkozó- és bevásárló helye lett. Itt mindig történik valami izgalmas!
Tatabánya autóbusz pályaudvarának - mely az épületben kapott helyet -, valamint a pár lépésre lévő vasútállomásnak köszönhetően, a bevásárlóközpont nemcsak a városból, de a környező településekről is könnyen és gyorsan megközelíthető.

Beruházó és üzemeltető

A Vértes Center Szórakoztató és Bevásárlóközpont az Európa Ingatlanbefektetési Alap beruházásában valósult meg.
A bevásárlóközpont teljes alapterülete 32.000 m2, melyből 14.200 m2 a bérelhető nettó terület. Ez Tatabánya, valamint Komárom-Esztergom megye legnagyobb ilyen jellegű létesítménye.

Az Európa Ingatlanbefektetési Alap neve pénzügyi és szakmai szempontból egyaránt garancia mind a megvalósítás biztonságát, mind szakmaiságát tekintve.
Az Alap saját üzemeltetésben kezeli a Vértes Centert, ezzel biztosítva, hogy a Bevásárlóközpont üzemeltetése a lehető legmagasabb színvonal és biztonság mellett történjen.

Rólunk Üzletek Mozi Események Akciók Vásárlási utalvány