Vértes Center rendkívüli nyitvatartási rend
Megosztás


2020. november 10 - 2021. január 31

A Vértes Center Bevásárlóközpont, a Magyar Kormány 2020 november 10-én, kedden éjféltől érvényes rendkívüli intézkedéseivel összhangban az alábbiakról tájékoztatja Látogatóit:

A Vértes Centerben működő kiskereskedelmi egységek hétfőtől szombatig minden nap 19 órakor zárnak. A vasárnapi nyitvatartási idő nem változik.

A mozi zárva tart az éttermek, a CAFE FREI, illetve a Lipóti Pékség kizárólag elvitelre nyitva tartanak. A házhoz szállításra is termelő vendéglátóegységekben a házhoz szállítás is üzemel.

Az információs pult, így a vásárlási utalvány értékesítési pont továbbira is a megszokott nyitvatartási idő szerint üzemel: H-P: 14-18h, Szo: 10-18h, V: 10-15h között.

A Vértes Center hétfőtől szombatig 08:00 és 19:30 között (üzletek zárása: 19 óra), vasárnap 08:00 és 18:30 között (üzletek zárása: 18 óra) tart nyitva.

Az egyes üzletek rendkívüli kormányintézkedések időszaka alatti nyitvatartási idejéről érdeklődjenek az üzletekben vagy az üzletek telefonszámán.

A Center működését a kormány járványügyi intézkedéseinek megfelelően biztosítjuk, minden szükséges óvintézkedést megteszünk, fokozottan és gyakrabban fertőtlenítjük a bevásárlóközpont közösségi területeit, mosdóit, liftjeit, mozgólépcsőit.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a járvánnyal kapcsolatos kormányzati és hatósági intézkedéseket annak érdekében, hogy késedelem nélkül megtehessük a szükséges óvintézkedéseket, amelyekről azonnal tájékoztatjuk Látogatóinkat.

Vigyázzanak magukra és egymásra, a bevásárlóközpont közös területein és üzleteiben viseljenek orrot és szájat eltakaró maszkot és tartsák a másfél méteres távolságot!

Vértes Center Bevásárlóközpont Igazgatóság

Vissza a hírekhez

Rólunk Üzletek Mozi Események Akciók Vásárlási utalvány