Vértes Center rendkívüli nyitvatartási rend
Megosztás


2020. március 16 - 2020. május 31

A Vértes Center Bevásárlóközpont üzletei, a magyar kormány intézkedéseivel összhangban a 2020 április 30-án meghozott 168/2020. (IV. 30.) kormányrendeletnek megfelelően tartanak nyitva.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az élelmiszerüzletet, drogériát, gyógyszertárat, gyógyszert, gyógyászati segédeszközt forgalmazó üzletet 9.00 óra és 12.00 óra közötti időben csak a 65. életévét betöltött személy látogathatja. ennek megfelelően az ott foglalkoztatottak kivételével 9.00 óra és 12.00 óra közötti időben kizárólag 65. életévüket betöltött személyek tartózkodhatnak!

Mindenki köteles a Vértes Center teljes területén, valamint az üzletben történő vásárlás során a szájat és az orrot eltakaró eszközt (például orvosi maszk, sál, kendő) viselni, és a másik embertől - a közös háztartásban élők kivételével - legalább 1,5 méter távolságot tartani.

A rendeletnek megfelelően a mozi és az éttermek kivételével valamennyi üzlet a normál nyitvatartási rendje szerint nyitva tarthat és a vásárlók által látogatható. Az egyes üzletek pontos nyitvatartási idejéről az üzletek telefonszámán kaphatnak tájékoztatást.

Az információs pult zárva tart, így a Vértes Center vásárlási utalvány értékesítés továbbra is szünetel.

A Vértes Center hétfőtől szombatig 08:00 és 20:30 között, vasárnap 08:00 és 18:30 között tart nyitva.

A Center működését a kormányrendeleteknek megfelelően biztosítjuk, minden szükséges óvintézkedést megteszünk, fokozottan és gyakrabban fertőtlenítjük a pláza közösségi területeit, mosdóit, liftjeit, mozgólépcsőit.

 

Vigyázzanak magukra és egymásra, a bevásárlóközpont közös területein és üzleteiben viseljenek maszkot és tartsák a másfél méteres távolságot!

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a járvánnyal kapcsolatos kormányzati és hatósági intézkedéseket annak érdekében, hogy késedelem nélkül megtehessük a szükséges óvintézkedéseket, amelyekről azonnal tájékoztatjuk Látogatóinkat.

Vértes Center Bevásárlóközpont Igazgatóság

Vissza a hírekhez

Rólunk Üzletek Mozi Események Akciók Vásárlási utalvány