Vértes Center rendkívüli nyitvatartási rend
Megosztás


2020. november 10 - 2021. június 30

A Vértes Center Bevásárlóközpont, a Magyarország Kormánya által hozott, a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának első fokozatáról szóló 144/2021. (III.27.) kormányrendelete alapján az alábbiakról tájékoztatja Látogatóit:

2021. április 19. napjáig, illetve a védelmi intézkedések meghosszabbítása esetén annak végéig üzleteink munkanapokon és szombaton 10:00-20:00, vasárnap 10:00-18:00 között várják vásárlóikat.

A Vértes Center Mozi május 2-tól újra várja vendégeit! A mozi a kötelező szabályok betartása mellett látogatható.

Egyes üzletek nyitvatartási ideje a fentiektől eltérő lehet.

Látogatóink üzleteinket a korlátozásokat tiszteletben tartva látogathatják. A tíz négyzetmétert meghaladó vásárlótérrel rendelkező üzlet vásárlóterében az ott foglalkoztatottakon kívül egy időben legfeljebb átlagosan tíz négyzetméterenként egy vásárló tartózkodhat. 

Kérjük tájékozódjanak az üzlet bejáratánál kifüggesztett maximális látogatószámról, és tartsák azt tiszteletben!

A Kormány rendelkezéseinek megfelelően az éttermek nyitva tartanak, elvitelre árusíthatnak, helyben fogyasztás a bevásárlóközpont területén nem megengedett.

A ház nyitvatartási rendje 2021. május 2-tól az alábbiak szerint alakul:

hétfőtől vasárnapig: 08:00-23:00.

Vigyázzanak magukra és egymásra, a bevásárlóközpont közös területein és üzleteiben viseljenek orrot és szájat eltakaró maszkot és tartsák a másfél méteres távolságot!

Vértes Center Bevásárlóközpont Igazgatóság

Vissza a hírekhez

Rólunk Üzletek Mozi Események Akciók Vásárlási utalvány